Lediga jobb

Hotell- och restaurangfacket är fackförbundet för anställda inom hotell- och restaurang och besöksnäringen. Vi är en avgörande aktör i en växande och mångkulturell besöksnäring. Vi organiserar en bransch i stark tillväxt och med stor utvecklingspotential, men också med många utmaningar för att förbättra villkoren i branschen.


Kassör/Ombudsman till Avdelning Syd

HRF söker en kassör/ombudsman till HRF Avdelning Syd med placering i Malmö.

I rollen ingår dels ett eget geografiskt verksamhets- och förhandlingsområde där du sköter förhandlingar med medlemmar och arbetsgivare samt ansvarar för kontakt med medier och externa intressenter.

Samtidigt har du personal- och arbetsmiljöansvar för de andra sex anställda på avdelningen, varav fyra är ombudsmän som du arbetsleder genom att bland annat ge råd eller ta beslut angående deras förhandlingsärenden.

I din roll som kassör ingår att planera, organisera och utveckla verksamheten samt att inför avdelningsstyrelsen ansvara för avdelningens budget och uppföljning.

Som kassör är du också verkställande ledamot i avdelningsstyrelsen samt ansvarar för att verkställa förbundsstyrelsens och avdelningsstyrelsens beslut.

Läs mer och ansök här.

Vi ser fram emot din ansökan!