Medlemsförsäkringar

Genom ditt medlemskap i HRF ingår automatiskt medlemsförsäkringarna här nedan. Om du är studerandemedlem kan du lägga till dem för lägsta avgiften, läs mer här.

Hemförsäkring

I ditt medlemskap ingår en hemförsäkring hos Folksam. Som medlem har du en extra fördelaktig hemförsäkring. Om du vill går det att uppgradera din hemförsäkring till omfattningen Mellan eller Stor beroende på dina behov. Du får även 10 procent i samlingsrabatt på många av de övriga försäkringarna som du kan bygga på med.

Läs mer om hemförsäkringen här.

Grupplivförsäkring

Om du skulle gå bort kan dina anhöriga drabbas av oväntade kostnader. Grupplivförsäkringen kan hjälpa till att täcka till exempel begravningskostnader.

Läs mer om grupplivförsäkringen här.

Starterbjudande

Nedanstående försäkringar ansluts du automatiskt till som ny medlem om du inte tackar nej. Om du väljer att behålla dem gör du det till ett förmånligt pris.

Vill du veta mer om dina försäkringar?

Hos din lokala avdelning finns försäkringsinformatörer som kan berätta mer för dig om medlemsförsäkringarna. Kanske är ni fler på arbetsplatsen som vill ha mer information? Vänd dig till din avdelning och fråga efter försäkringsinformation. Ring vår växel så kommer du till din avdelning 0771-57 58 59.

Mer information om medlemsförsäkringarna finns här på Folksams hemsida.

Försäkringsinformation på fler språk

För försäkringsinformation på andra språk klicka här.