Uttalande mot Nordiska motståndsrörelsen

Hotell- och restaurangfacket Avdelning 01 Väst har beslutat att göra ett uttalande mot Nordiska motståndsrörelsen.

Vi tar avstånd från Nordiska motståndsrörelsens planerade demonstration den 30 september. Det är anmärkningsvärt att en öppet nazistisk organisation återigen marscherar på Göteborgs gator. Nordiska motståndsrörelsen har en människosyn som innebär att alla människor inte är lika mycket värda och där mångfalden hos de som arbetar i vår bransch inte accepteras.

Hotell- och restaurangfacket organiserar alla inom vår bransch oavsett hur man ser ut och var man kommer ifrån. Istället för att som nazisterna verka för splittring på våra arbetsplatser, håller vi ihop genom solidaritet.

Inga nazister i Göteborg!

Hotell- och restaurangfacket Avdelning 01 Väst