Motionsskriving inför kongressen 2018

Välkommen på motionsskrivarkvällar med Hotell- och restaurangfacket i Syd, den 31 oktober och den 9 november.

Du kan påverka!

Vill du vara med och påverka hur Hotell- och restaurangfacket ska fungera som fackförbund? Den 1 – 4 juni 2018 har HRF sin kongress. Kongressen är förbundets högsta beslutande organ och där har du som medlem möjlighet att påverka. Läs mer på vår kongresswebb.

Vi i Avdelning Syd bjuder in till två kvällar där vi bollar idéer, diskuterar och hjälps åt att formulera motioner (förslag på hur HRF ska arbeta och fungera). Ämnena kan variera mycket och vi tror att du som medlem, eller förtroendevald, har kloka och insiktsfulla idéer att ta med dig från din arbetsplats.

Vi bjuder även på pizza. Deltagandet under kvällarna är ideellt och lön ersätts ej. Ämnen som berör innehållet i kollektivavtalen hanteras inte på kongressen utan i nästa avtalsrörelse 2020.

Tillfälle ett

Dag: 31 Oktober
Tid: 18.00 till cirka 21.00
Plats: Avdelningskontoret på våning 5 i Folkets hus, Olof Palmes plats 1.

Tillfälle två

Dag: 9 November
Tid: 18.00 till cirka 21.00
Plats: Avdelningskontoret på våning 5 i Folkets hus, Olof Palmes plats 1.

Anmälan

Anmäl dig till avd.05@hrf.net. Vi behöver din anmälan eftersom ytterdörrarna låses klockan 17.00 och vi behöver kontakt så att vi kan släppa in dig.
Om du inte har möjlighet att delta, men har idéer som du vill diskutera och motionera om – hör av dig till mejladressen ovan, så kontaktar vi dig.
Det här är en av dina huvudsakliga möjligheter att vara med och påverka HRF som fackförbund. Vi hoppas att vi ses!

Vänligen,
Gustav Thusberg
Ordförande HRF Avdelning 05 Syd