Passa på att se kabarén Kallskänken

Jenny Wrangborg debuterade 2010 med diktsamlingen Kallskänken som handlar om hennes egna yrkeserfarenheter som just kallskänka. Nu serverar gänget Kamraterna kabarén KALLSKÄNKEN.

Kabarén Kallskänken är ett gästspel i samarbete med Stockholms Stad Kulturförvaltningen, Statens kulturråd och ABF. Den handlar om Jenny Wrangborgs erfarenheter från att ha arbetat som kallskänka. Jenny Wrangborg har tilldelats flera utmärkelser, bland annat LOs stora kulturpris.

Kallskänken spelas på Teater Brunnsgatan Fyra i Stockholm mellan den 17 oktober och 4 november.

Kabarépresentation:

”Navet är de anställda, förenade bortom bakgrund, ursprung, klass. Förenade av yrkesstolthet, passion, stressrelaterade skador och drömmar om något mer. Det är en absurd värld, med egna regler, eget språk och uniformer som skiljer den som serverar från den som serveras.”

Läs mer och boka dina biljetter på www.kamraterna.com