HRF söker en central ombudsman till förbundskontoret i Stockholm

Hotell- och restaurangfacket söker en central ombudsman till förbundskontoret i Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

–          Vägleda och verksamhetsutveckla våra lokala avdelningar och klubbar i syfte att rekrytera och organisera medlemmar
–          Genomföra olika utredningar och vara delaktig i policyutveckling
–          Representera förbundet och medlemmarna vid olika förhandlingar och kontakter med arbetsgivare och myndigheter
–          Skapa relationer mellan förbundskontoret, myndigheter, arbetsgivare och medlemmar
–          Handläggning och administrering av förbundets centrala förhandlingsverksamhet

Vi söker dig som:

–          Har erfarenhet av ideell- och/eller facklig verksamhet
–          Har en god analytisk förmåga
–          Har förmågan att arbeta självständigt men också samarbeta i grupp och projekt
–          Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
–          Är intresserad av samhällsfrågor utifrån ett fackligt-politiskt perspektiv.
–          Har en god förmåga att vårda och utveckla relationer

Som person är du kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har lätt för att röra dig i olika sociala sammanhang och strukturerad och resultatinriktad. Du är en lagspelare som har lätt för att samverka med andra. Att se olika synergieffekter mellan delar av organisationen är något som faller sig naturligt för dig och du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Naturligtvis delar du arbetarrörelsens värderingar. Vi strävar efter mångfald i våra personalgrupper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträds efter överenskommelse. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Frågor om tjänsten besvaras av Eva-Lotta Ramberg, verksamhetsansvarig för Policy- och verksamhetsenheten, 070-168 98 85 eller Marie Blomberg, kanslichef, 070-168 98 79.

Facklig företrädare är Mikael Berge, ombudsman, 070-168 98 43.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din skriftliga ansökan samt CV så snart som möjligt dock senast den 4 februari till magdalena.pettersen@hrf.net

Hotell- och restaurangfacket (HRF) är en facklig organisation för anställda inom hotell- och restaurangbranschen samt övrig besöksnäring. Förbundet har cirka 30 000 medlemmar som arbetar på drygt 14 000 arbetsplatser. Hotell- och restaurangfacket har 14 centrala kollektivavtal med tio olika arbetsgivarorganisationer. Vi organiserar en växande bransch med stor utvecklingspotential men också utmaningar för villkoren i arbetslivet.