Personalutvecklare till Hotell- och restaurangfackets kansli i Stockholm

Arbetsbeskrivning

För att stärka organisationen HRF rekryterar vi nu en personalutvecklare som ska ta organisationen till nästa nivå.

I rollen som personalutvecklare hos HRF arbetar du brett och självständigt med frågor inom hela HR-området och som stöd till kanslichefen.

Du hanterar MBL-förhandlingar, bistår vid eventuell rekrytering och löneförhandlingar. Du utvecklar självständigt HR-frågor och hjälper enhetsansvariga med rutiner och utveckling i personalfrågor. Du arbetar vidare med löneberedning och arbetsuppgifter av mer administrativ karaktär, så som organisationens planer- och policydokument, lönekartläggning mm.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för kansliets uppdrag.

Vem är du?

Du är en trygg, positiv och social person som har förmågan att hantera flera komplexa frågor samtidigt.  Du har goda kunskaper inom personaladministration, arbetsrätt, arbetsmiljö och ekonomi.  Du trivs i en organisationsmiljö där snabba beslut och högt tempo förekommer.

 

Kvalifikationer

* Akademisk utbildning eller motsvarande
* Minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete
* Arbetsrättsliga kunskaper
* Tidigare erfarenhet av att arbeta konsultativt mot chefer och anställda
* God verbal och skriftlig förmåga

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds:

En tillsvidare heltidstjänst med placering i Stockholm. Resor förekommer.
Lön- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med AFO-Handels.

Frågor om tjänsten besvaras av kanslichef Marie Blomberg, marie.blomberg@hrf.net
Facklig företrädare är Agneta Åkerberg-Guilotte,  agneta.akerberg-guilotte@hrf.net

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 24 maj till: magdalena.pettersen@hrf.net

Hotell- och restaurangfacket (HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.  HRF är en demokratisk organisation, vilket innebär att det i grunden är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare.

Tillsammans arbetar vi för schysta villkor. Hotell- och restaurangfacket finns på 8 orter i Sverige: Malmö, Göteborg, Karlstad, Linköping, Västerås, Stockholm, Gävle och Umeå.