Hotell- och restaurangfacket söker receptionist till förbundskontoret i Stockholm

Arbetsbeskrivning
Som receptionist är du Hotell- och restaurangfackets ansikte utåt och en del i organisationens nav. Det innebär att du tar emot alla besökare och bud och visar dem tillrätta i organisationen. Du arbetar med bokning och skötsel av konferensrum, beställning av kontorsmaterial och postsortering i kombination med utförandet av en rad olika uppgifter – såväl administrativa som mer praktiska ingår i arbetet.

Vem är du?
Du är en positiv och serviceinriktad person med ett genuint intresse för att hjälpa andra. Du har förmågan att hantera flera frågor samtidigt och trivs i en miljö där det händer mycket..

Kvalifikationer
Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av receptionsarbete, men det är viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan anpassa dig till olika situationer och utmaningar som kan uppstå. Du tar stort eget ansvar och arbetar självständigt. Vidare talar du svenska och engelska obehindrat och delar arbetarrörelsens värderingar.
Vi strävar efter mångfald i våra personalgrupper. Stor tonvikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
En tillsvidare heltidstjänst med placering i Stockholm.
Lön- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med AFO-Handels. Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Mikael Victor, mikael.victor@hrf.net
Facklig företrädare är Agneta Åkerberg-Guilotte, agneta.akerberg-guilotte@hrf.net

Välkommen att skicka skriftlig ansökan samt CV senast den 8 juli till: magdalena.pettersen@hrf.net

Intervjuer sker löpande.

Hotell- och restaurangfacket (HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch. HRF är en demokratisk facklig organisation, vilket innebär att det är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.