HRF stipendiat 2019

Natalie Stark

Natalie Stark är vår fjärde stipendiat. Natalie är medlem i avdelning 02 Stockholm-Gotland. Natalie flyttade från Mora till Stockholm, för att gå på internationella hotell och restaurangskolan. För stipendiet kommer Natalie köpa redskap som kniv mm som hon kommer kunna ha nytta av i branschen.

Motivering
Det är viktigt att få en bra start i karriären. Den centrala ungdomskommittén hoppas stipendiet blir till hjälp för en bra start på en karriär inom branschen.
Stort lycka till!

 

Ebba Olsson

Ebba Olsson är HRFs tredje stipendiat. Ebba tillhör avdelning 02 Stockholm-Gotland. Ebba bor i Stockholm och har precis tagit examen från Hotel Management-programmet på Frans Schartaus Handelsinstitut. För stipendiet skall Ebba åka till Köpenhamn och försöka få en praktik inom hotell. ”Där finns många kreativa branschkollegor, både inom hotell och restaurang, som gör något annorlunda. Avslappnat men med en härlig touch. Det vill jag ta med mig hem till Sverige såklart!”

Motivering
Att arbeta utomlands är en bra start i karriären. Den centrala ungdomskommittén hoppas stipendiet blir ett välkomnat tillskott. Även fast praktiken redan är genomförd tror vi att stipendiet kan vara till hjälp för en bra start på karriären.
Stort lycka till!

 

 

Philip Olsson

Philip Olsson är vår andra stipendiat. Philip tillhör avdelning 05 Syd. Philip bor i Vinslöv och har studerat Hotell & turismprogrammet vid Ekbackeskolans Gymnasium, Osby, Philip kommer att använda sitt stipendium efter gymnasiet och efter att Philip fått känna av branschen lite, kunna vidare utbilda sig och på olika sätt kunna utveckla mig så mycket som möjligt inom hotell.

Motivering
Det är viktigt att få en bra start i karriären. Den centrala ungdomskommittén hoppas stipendiet ska hjälpa medlemmen att komma vidare i karriären och med hjälp av studier fördjupa sina yrkeskunskaper.
Stort lycka till!

 

Emeli Alvmo

I år har HRF fyra stipendiater, först ut att presenteras är Emeli Alvmo från avdelning 05 Syd. Emeli bor i Hässleholm och har studerat vid Jacobsrestaurangskolan. För sitt stipendium ska Emeli köpa global knivar och stålhättaskor.

Motiveringen till stipendiet lyder:
Det är viktigt att få en bra start i karriären. Den centrala ungdomskommittén hoppas stipendiet blir till hjälp för en bra start på en karriär inom branschen. Kökskläder och arbetsskor får arbetsgivaren stå för.
Stort lycka till!