Information kopplat till corona

Effekterna av coronaviruset covid-19 påverkar vår bransch starkt och väcker många frågor. Därför har vi samlat all information som rör våra medlemmar här.
Vi uppdaterar sidan kontinuerligt!

Läs mer

Assistent till Malmö

Hotell- och restaurangfacket söker en assistent till Avdelning 05 Syd, med kontor i Malmö.

Är du en van administratör som genom ditt arbete vill kunna bidra till att villkoren för HRF:s medlemmar förbättras? Då har vi arbetet för dig!

Arbetsuppgifter

Som assistent ansvarar du för den dagliga administrationen på avdelningen. Tillsammans med en assistentkollega är du ett administrativt stöd för ombudsmännen, avdelningsstyrelsen och de förtroendevalda.

Du arbetar bland annat med att ta fram underlag, hantera avtals- och medlemsregistret, ärendehantering, protokollskrivning och utformning av brev, kallelser med mera. Vidare sköter du bokningar vid till exempel konferenser och resor och du ansvarar för fakturahanteringen i avdelningen.

Som assistent har du även kontakt med förbundets medlemmar och deras arbetsgivare via telefon och mejl samt så hanterar du yttranden från olika myndigheter.

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som har goda kunskaper inom och erfarenhet av administrativt arbete. Du trivs med att skapa struktur och ordning i arbetet, som underlättar för samtliga inblandade. I arbetet som assistent har du kontakt med många olika människor. Det är därför av stor vikt att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift, på både svenska och engelska. Om du behärskar ytterligare språk är det meriterande för tjänsten.

Som person är du självständig och initiativtagande samtidigt som du vill vara en del av en arbetsgrupp som samarbetar nära tillsammans.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett intresse för samhällsfrågor och goda kunskaper om fackföreningsrörelsen och vår ideologi. Du delar arbetarrörelsens värderingar.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med placering i HRF:s avdelning Syd, med kontor i Malmö.

Önskat tillträde är i september 2021 eller enligt överenskommelse. Lön och övriga villkor regleras i kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Övrigt

HRF arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata positiva effekter som en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi förutsätter att du som söker delar våra värderingar och inser vikten av fackligt arbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Senast 2020-06-16 ska din ansökan ha inkommit till ansokan@hrf.net. I ämnesraden i mejlet skriver du “Assistent Syd”.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta avdelningens kassör Johan Svensson, 070-168 99 51. Facklig företrädare är Jessica Grimborg, 08-588 098 52.

Om oss

Hotell- och restaurangfacket (HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.

HRF är en demokratisk facklig organisation, vilket innebär att det är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.