HRF inleder samarbete med Foodrunners

HRF och det nystartade techbolaget Foodrunners inleder ett samarbete för lägre matkostnader för HRF:s medlemmar.

– HRF:s viktigaste uppdrag är att tillvarata medlemmarnas intressen, både i arbetslivet och i vardagen. Vårt samarbete med Foodrunners kommer att generera stor nytta och lägre kostnader för våra medlemmar, säger Pim van Dorpel, HRF:s vice ordförande.

Samarbetet mellan HRF och Foodrunners startar i juni och kommer att pågå under andra halvåret 2021.

– Pandemin har drabbat Sverige på flera sätt och besöksnäringen har drabbats hårdast gällande jobben. När vi letade efter en samarbetspartner var vår ambition att landa i något som gör så stor nytta som möjligt. HRF:s medlemmar har haft det tufft och det här är ett sätt för oss att ge tillbaka till dem som burit branschen genom krisen, säger Michael Kärrberg, Foodrunners VD.

Foodrunners är ett nystartat bolag som tillhandahåller en tjänst via en applösning som möjliggör för konsumenter att sänka sina matkostnader. Utöver appens ordinarie funktion ingår förmånliga erbjudande för HRF:s medlemmar.

Skanna QR-koden nedan för att ladda ned appen: